AVPMS

Mi az a SPAM?

A SPAM olyan emailok összefoglaló neve, melyeket kérés nélkül juttatnak el a postaládánkba. Alapvetően két típusa különböztethető meg:

  • Kéretlen e-mail (angol terminológiával UCE, Unsolicited Commercial E-mail) Olyan e-mail, amely kereskedelmi vagy egyéb információt tartalmaz és a címzettek nem kérték kifejezetten, hogy ezen e-mail-eket megkapják.
  • Kéretlen tömeges levél (angol terminológiával UBE, Unsolicited Bulk E-mail) Olyan tömegesen küldött, nagy mennyiségű e-mail, amelyeknek tartalma egymással nagymértékben azonos és a címzettek nem kérték kifejezetten, hogy ezen e-mail-eket megkapják.

Miért jobb az AVPMS megoldása egyéb megoldásoknál?

  • teljes kiépítésében a megrendelő egy többszintű antivírus, és spam szűrő rendszert kap. Más cégeknél egy hasonló szolgáltatás opcionális, és maximum egyszeres védelmet biztosít. Kisebb internet szolgáltatók, és web/mail hosting cégek gyakran ingyenes antivírus megoldások mellett döntenek, amik a már hónapok óta ismert vírusokat felismerik, de az új fenyegetésekre nagyon lassan reagálnak, így képtelenek hatékonyan megvédeni elektronikus levelezésüket, és számítógépeiket.
  • a legjobb ár/érték arányban biztosítjuk a szolgáltatást.
  • Webmail rendszerünk segítésgével kényelmesen elérheti leveleit, bárhol is legyen a világban.
  • Megfizethető. Kérje ajánlatunkat, és meglátja, a teljes körű internetes biztonság ma már nem is olyan elérhetetlen.
  • teljesen ISP (Internet Szolgáltató) függetlenek lehetnek. Bármelyik szolgáltatót választhatja Internet eléréséhez, nem lesz senkihez sem több szálon láncolva.
  • 100%-ban jogtiszta. Mi nem használunk jogsértő módon telepített személyi antivírus megoldásokat e-mail rendszereink védelmére. Ezek lényegesen lassabbak, használatuk a hatályos törvényeket is sérti.

Ha megrendelem az AVPMS szolgáltatást, akkor nincs szükségem saját antivírus szoftverre?

Szolgáltatásunk kiegészítője, és nem helyettesítője a számítógépen futó antivírus termékeknek. Rendszerünk tehermentesíti számítógépét, és a legnagyobb veszélyforrások egyikének méregfogát húzza ki. Egy számítógép nem csak elektronikus levélen keresztül tud megfertőződni. Elég egy kislemez, vagy egy nem kellőképpen megvizsgált írott CD lemez.
Amennyiben még nem rendelkezik lokális vírusvédelmi rendszerrel, szakembereinktől kérhet tanácsot az Önnek leginkább megfelelő szoftver kiválasztásához.